Tuesday, November 3, 2009

Miksi hapen imeytyminen on tärkeää kehon?

Kun olemme käyttämästä kehomme tuottaa lihasvoimasta jätettä, joka on nimeltään kuten maitohappoa. Jos tämä jäte on rakentaa enemmän kuin normaalille tasolle, se voi aiheuttaa ärsytystä lihaksiin ja voi vähentää happea imeytymistä.

Suurin osa kelpaamatonta henkilöillä on korkeatasoinen maitohappoa. Tämä johtaa tehottomaan imeytymistä happea, joka on aiheuttanut tehoton poistaminen ylimääräinen maitohappoa heidän kehonsa. Suurin osa terveitä soluja voi menestyä läsnäolo happi ottaa huomioon, että tautia aiheuttavat sienet, bakteerit, virukset ja loiset, mukaan lukien muutama syövän ja HIV mikrobit ovat anaerobinen, mikä tarkoittaa, että ne eivät voi menestyä, jos näytteessä on happea.

Vaarallisuusluokan theses mikrobit voidaan vähentää, joka ympäröi niitä happea. Suurin osa asiantuntijat ovat sitä mieltä, että imeytymistä hyvä määrä happea voi itse kyllästetään solujen ja elimistön nesteiden kanssa. Tauti johtuu siitä, mikrobit pääse pois kuin mikrobit eivät voi selviytyä hapen rikas olosuhteissa.

Tuotteita, kuten Supergreens Powder on tehokas seos itäneitä jyviä, luonnonmukaisesti viljelty ruohoista ja vihreät lehdet ja vihannesten joka täyttää kehon lähes 125 vitamiineja, aminohappoja ja kivennäisaineita, jotka voidaan helposti hyödyntämään. The Supergreens jauhe on huippumoderni keskittynyt jauhe suhde 20 on 1, joka mahdollistaa välittömän toiminnan tämän poistamalla happamat jätteet kehosta.

No comments:

Post a Comment